Veelgestelde vragen

Hoe werkt jullie onderhoudspakket?

Nadat de site live gaat kunt u ervoor kiezen om ons het onderhoud van uw website te laten regelen. Wij regelen dan niet alleen eenvoudige zaken zoals domeinnaam en hosting; we voeren ook taken en controles uit die ervoor zorgen dat de site up-to-date en goed beveiligd blijft. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij vraagstukken of problemen rondom de website. Deze acties en handelingen zijn voor u een garantie dat uw site altijd in orde is én in orde blijft.

In welk systeem wordt mijn website gemaakt?

Voor het maken van onze websites gebruiken wij WordPress. Met WordPress is het haalbaar om in een kort tijdsbestek een website van hoge kwaliteit te maken. Verder biedt WordPress veel uitbreidingen en mogelijkheden; het was anders bijvoorbeeld niet mogelijk geweest voor onze klanten om eenvoudig en zonder voorkennis hun website te wijzigen.

Kan ik na de oplevering nog veranderingen maken aan mijn website?

Ja, zelf kunt u de teksten en foto’s eenvoudig aanpassen en aanvullen. Meer ingrijpendere aanpassingen verzorgt Kuipris in overleg. Meer informatie over aanpassingen aan uw website vindt u bij de extra mogelijkheden.

Is het zelf aanpassen van mijn site gemakkelijk?

Ja, met een gemakkelijk content-beheersysteem en een heldere handleiding kunt u zonder voorkennis uw site aanpassen. Lukt het niet? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Ik heb al een eigen website en ik wil niet dat die tijdelijk offline gaat, wat nu?

Dit is geen enkel probleem, wanneer uw nieuwe site helemaal klaar is zullen we die in één keer omwisselen met de oude site. Dit doen we zondag laat op de avond zodat niemand er last van zal hebben.

Ik heb al een domeinnaam/hosting voor mijn website, maakt dat uit?

Nee. Wanneer u een onderhoudspakket neemt van Kuipris zullen we de domeinnaam en hosting gratis voor u overzetten naar ons systeem. Neemt u geen onderhoudspakket? Dan zullen we de website ontwikkelen op de webruimte van de hostingpartij waar u de domeinnaam en hosting heeft vastgelegd. Ook dit is kosteloos.

Hoelang duurt het voordat mijn site klaar is?

We begrijpen dat u uw nieuwe site zo snel mogelijk online ziet gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat we, na het ontvangen van tekst en beeld, binnen 5 werkdagen een eerste versie van uw website klaar hebben. Deze versie is klaar om live te gaan, mits u helemaal tevreden bent.

Kan ik met meerdere mensen tegelijkertijd mijn site bewerken?

Ja, dit is goed mogelijk. Het is echter niet mogelijk om tegelijkertijd dezelfde pagina te bewerken.

Is een onderhoudspakket verplicht?

Nee. Het afnemen van een onderhoudspakket is niet verplicht. Toch raden we u het aan omdat websites nou eenmaal goed onderhouden moeten worden, dit geldt al helemaal voor moderne websites die gemaakt zijn in een content-beheersysteem als WordPress. Ook kunt u dan altijd bij ons terecht met vragen en problemen die er ontstaan. Wilt u geen abonnement? Probeer dan zelf uw website bij te houden of vind iemand in uw omgeving die hierbij kan helpen!

Is uw vraag niet beantwoord?